Om L.I.F.E-systemet

Enkel förklaring hur L.I.F.E. fungerar.             


L.I.F.E. är ett databaserat instrument som mäter och registrerar obalanser i kroppen. Dessa kan vara tidiga tecken på sjukdom innan man känner några symptom. Instrumentet kan dessutom korrigera dessa obalanser vilket kan leda till att sjukdom aldrig uppstår. Om symptom redan uppstått kan instrumentet lindra och ge ett ökat välbefinnande.

DSC_1166 copy.jpg

Friskvårdstjänster

Baserat på forskning sedan många år tillbaka i USA, Ryssland och Tyskland och erfarenheter från traditionell kinesisk medicin har man tagit fram ett instrument som elektriskt mäter kroppens energiobalanser (som kan hjälpa oss att finna orsaken till problem) och som återställer balansen. När dessa obalanser korrigeras leder det i  många fall leder till att problemen försvinner.


I Kina har man känt till detta fenomen i formen av akupunktur sedan tusentals år tillbaka och också lyckats både finna orsaken, lindra och ibland stoppa sjukdomar.


I grund och botten består vi av energi. Allt levande är både materia och vågrörelser. Molekylära svängningar i våra celler åstadkommer elektromagnetiska frekvenser och allt levande har en viss frekvens, dvs vibrerar med en viss våglängd. Celler, organ och ämnen har alla olika frekvenser. Exempelvis har kalcium frekvensen 28 Hz och kalium 7 Hz. När du är i balans vibrerar dina organ med normala elektromagnetiska svängningstal.

Obalanser, som på sikt kan utvecklas till fysiska problem och sjukdomar, uppstår först på en energimässig och molekylär nivå. När något organ, eller om du emotionellt är i obalans är frekvenserna avvikande och detta kan avläsas med rätt utrustning. Information om energivågor sänds till kroppen och resonansen av vågorna analyseras. På så sätt kan man mäta nedsatt metabolism i olika organ samt förekomst och nivåer av olika ämnen i kroppen.


För att balansera organ och ämnen kan man sända in specifika energivågor som stimulerar organ och celler att komma i resonans med energivågorna (oscillationerna). Det här är ett logiskt bioresonanssystem av mycket hög kvalitet. L.I.F.E kopplas till klienten via remmar på pannan, handleder och anklar. Systemet läser av frekvenser i kroppen samt sänder ut specifika frekvenspaket mellan 0,5 Hz och 250 KHz. När kroppen tar emot frekvenserna skapas en reaktion som mäts och tolkas av systemet. I  databasen finns tusentals frekvensspektra till olika organ och kroppsdelar, vanliga bakterier, virus, parasiter, vitaminer, mineraler, patogener etc. Med hjälp av informationen kan systemet finna virus, bakterier, inflammationer, obalanser etc som ligger bakom olika typer av fysiska och psykiska problem. I nästa steg kan balanserande frekvenser sändas tillbaka till kroppen via frekvensgeneratorn i L.I.F.E.

Denna frekvensbehandling stimulerar kroppens egna självläkande processer och obalanserna kan korrigeras utan skadliga biverkningar.

Balanseringen sker antingen på min Mottagning på Väddö eller hemma hos dig. 
En balansering tar ca 1,5-2 timmar och kostar 1200:-

   Corona-special!


Nu under Corona så arbetar jag även på distans.
Vi bestämmer en dag och  tidpunkt för balanseringen och jag skickar en Zoom-länk så att du kan sitta bekvämt hemma i favoritstolen under tiden vi tillsammans jobbar på att få dig att må bättre.

Genom att lägga in information om dig samt en ansiktsbild kan systemet hitta och tillsammans kan vi återställa balansen i din kropp.

När jag hittar något som du behöver veta så delar jag min skärm så du ser den information som finns där. 

Under hela balanseringen så pratar vi, jag förklarar vad jag gör och ger även coachning kring de saker du vill arbeta med. 
Utöver detta kommer jag även att bereda en homeopatisk remedy,

samt att vi kommer att testa fram och göra en flaska blomsterdroppar. (Som en variant på Bachdroppar, men kraftfullare.) Denna kombination av droppar är unik för dig. Om jag ska förenkla lite så frågar vi ditt undermedvetna vilka droppar som du behöver och förbereder sedan dropparna i den ordningen. Du tar 2 droppar i ett glas vatten morgon och kväll.


När balanseringen är klar lägger jag flaskorna till dig på brevlådan så du har dom så fort som möjligt. 
Dropparna hjälper till att göra balanseringen mer effektiv och kraftfull. 


Vill du veta mer om de tjänster vi erbjuder? Hör av dig redan idag!